Search
Close this search box.

ЗА НАС

Кои сме ние?

Компанијата ЕВРОСКОП е основана во 2004 година. Со нашата посветеност према работата и квалитетот на производите прераснавме во една од водечките компании за индустриска филтрација.

Евроскоп на своите клиенти им обезбедува дизајн и изведба на проекти според сите важечки стандарди и еколошки норми по принципот „клуч на рака“ или само испорака на опрема по барање на клиентот.

17 Години Искуство

Посветени сме на континуирано усовршување на нашиот инженерски тим со цел да бидеме во чекор со брзиот технолошки развој, а сето тоа не доведе до соработка со врвни компании за кои денес сме официјални претставници.