Search
Close this search box.

Donaldson Ултра Филтер

Процесна филтрација

Donaldson kуќишта за пареа, гасови и течнности

Donaldson kуќишта за процесна филтрација, компримиран воздух, технички гасови, вентилација на танкови и пареа, достапни се и за санитарни и несанитарни апликации.

Donaldson филтер елементи

Процесни решенија
Со нашето широко портфолио на производи, напредна технологија и незаменлива поддршка и експертиза, изберете ги решенијата за компримиран воздух и процесна филтрација на Donaldson за максимална заштита на вашата работа и вашата репутација.
Премиум филтерските елементи на Donaldson LifeTec™ за претходна, фина и стерилна филтрација нудат подобрена технологија за оптимизирање на вашиот процес и интегритетот на производот.
Нашите премиум филтри LifeTec™ нудат зголемена доверливост и пониски оперативни трошоци.

Donaldson стерилни филтерски елементи

Donaldson стерилните филтерски елементи нудат супериорни перформанси во апликациите за компримиран воздух, технички гасови и вентилација на резервоари.

Donaldson заменски филтер елементи

Нашите конкурентни и заменски филтри за вклопување се достапни во бројни варијации и лесно се вклопуваат во нашите куќишта од Donaldson или пак куќишта од најпопуларните брендови на филтри.