Search
Close this search box.

ОФИЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК ЗА БАЛКАН

“Со нашата посветеност на работата и квалитетот на производите, прераснавме во една од водечките компании на Балканот за индустриска филтрација.”

За нас

Повеќе за нашата компанија

Компанијата ЕВРОСКОП е основана во 2004 година. Со нашата посветеност према работата и квалитетот на производите прераснавме во една од водечките компании за индустриска филтрација.

Евроскоп на своите клиенти им обезбедува дизајн и изведба на проекти според сите важечки стандарди и еколошки норми по принципот „клуч на рака“ или само испорака на опрема по барање на клиентот.

Контактирајте не

Друштво за производство, трговија и услуги ЕВРОСКОП Дооел Експорт – Импорт Скопје