Search
Close this search box.

Donaldson Ултра Филтер

Компримиран воздух

Donaldson kуќишта за компримиран воздух

Висококвалитетните куќишта на Donaldson од филтрите за компримиран воздух се користат за прочистување на воздухот и техничките гасови а воедно може да се користат и како процесни куќишта.

Donaldson филтер елементи за компримиран воздух

Нудиме индустриски филтри за секоја индустриска примена од широката програма на Donaldson.

Donaldson фрижидерски ладилнци - сушачи за компримиран воздух

Сушачите на Donaldson користат систем за ладење за да создадат чист и сув компримиран воздух за различни индустрии.

Donaldson Адсорпциони сушачи без топлина

Donaldson Адсорпционите сушачи за компримиран воздух ја апсорбираат влагата без дополнителна топлота, спречуваат контаминација и корозија за чист и сув компримиран воздух.

Donaldson Адсорпциони сушачи со топлина

Aдсорпционите сушачи со регенерирана топлина на Donaldson се врни и ефикасни производи во чистото сушење на компримираниот воздух.