Search
Close this search box.

Donaldson TORIT DCE

Резервни делови

Donaldson филтер патрони

Неспоредливи по перформанси и вредност

Изберете почист воздух со медијата за филтрирање и за собирање прашина со напредната технологија на Donaldson Torit® што ги надминува предизвиците од повеќето видови индустриски прашини.

Супериорна медија за филтрирање со висока ефикасност од Donaldson Torit® за апликации кои бараат напредна филтрација.

Перформанси > Супериорни, високоефикасни филтер-медии од Donaldson Torit® за апликации кои бараат напредна филтрација.

Специјалност > Филтерските медии на Donaldson се специјално дизајнирани за апликации на високи температури.

Стандард > Donaldson стандардните филтри нудат оптимални медии за филтрација на широк спектар од работни апликации.

Donaldson филтер вреќи

За најдобрите филтер вреќи потпрете се на Donaldson Torit®

Од вреќи со високи перформанси до специјални вреќи, никој не може да се совпадне со нашата широка палета и експертиза.

Вреќи од ткаенина

Ние обезбедуваме најширока палета на филтер вреќи за собирање прашина од ткаенина наменети за секој филтерски систем

Плисирано вреќи

Donaldson плисираните филтер вреќи обезбедуваат подолг век на траење на филтерот, поголема ефикасност и поголема заштеда на трошоците во однос на стандардните 16 oz. филтер вреќи за филтерски системи.

Donaldson Power Core кертриџи

Donaldson заменски филтер патрони

Нашите конкурентни филтер патрони Ви даваат Donaldsonovi перформанси во колекторот за прашина што веќе го користите.

Donaldson командни панели

Контролeрите за проток на воздух комплетно ја пратат работата на филтерскиот систем, овозможуваат заштеда на компримиран воздух бидејќи го контролираат нивото на “deltaP” по што издаваат команда за почеток на чистењето на филтерскиот систем само во оној момент кога тој во себе има критична количина на прашина во себе, Ви дозволуваат да управувате со брзината на моторот од вентилатороттака што вентилаторот се користи само онолку или онолку колку што е потребно за оптимални перформансиалармираат за дупнат филтер елелемнт, елсплозија, достигнување на гранична вердност, разни внатрешни подесувања  итн.

Donaldson додатоци

Електромагнетни и Пневматски вентили, електрични кутии за напојување, предвидливо одржување – услуга iCue™, разновидни комплети за сервисирање