Search
Close this search box.

Valiadis

Електрo мотори и редуктори

Valiadis SA Електрo мотори

Сите видови нисконапонски трифазни електромотори во опсег од 0,09 – 1000 kW

Сите типови високонапонски електромотори 6000V со моќност од 3,5 MW

Монофазни електромотори

Разновидни типови IP-заштити и различни класи на изолација

Електрични мотори со: Кочници, еднонасочни мотори, мотори со две брзини, мотори со висок вртежен момент, мотори со сертификати ATEX, мотори за високи температури

Сервис: Во нашите капацитети ја имаме сета опрема и обучени инженери за професионална поправка на сите видови електромотори.

Редуктори Bonfiglioly, Chiaravally, Transtecno итн...

Сите видови на редуктори со разновидна моќност

LS ELECTRIC фрекфентни регулатори / инвертери

LS ELECTRIC е компанија која може да ви ги претстави погоните со променлива фреквенција, широко користени во различни апликации како што се кранови, лифтови, производство на челик, автомобили, климатизација и постројки за третман на вода. LS ELECTRIC VFDs одговара за примена со совојот цврст и строг квалитет, за различни апликации и стандради и напредува да го прошири својот пазарен удел надвор од Кореја со постојано усвојување на нови технологии и скриени потреби на нашите потенцијални клиенти.