Search
Close this search box.

JACOB

JACOB Цевки & Колена

JACOB Цевки & Колена

JACOB е број 1 за модуларни системи со цевки во Европа. Системите за пренос на рефус стоки, како и системите за извлекување прашина и вентилација за еколошки апликации (воздух за ладење/издувен воздух) спаѓаат во големиот опсег на системите со цевки JACOB. Без разлика дали со нашите модуларни сериски производи или поединечни производи специфични по нарачка – JACOB нуди решенија за многу области на примена.

JACOB - Цевки и елементи, разновидност на елементи

Сите наши елементи и цевки може да бидат прашкасто обојени, поцинкувани или произведени од Inox 304/316

Што се однесува до храната и другите чувствителни производи, нема компромиси: никакви туѓи тела или супстанции не се толерираат. Тука триумфира линијата JACOB FOOD GRADE. Тоа е првиот модуларен систем за цевки што ги исполнува барањата на EC 1935/2004 и прописите на FDA. Во комбинација со DETECTABLE  ДИЗАЈН, JACOB обезбедува апсолутна чистота во вашата производна линија, каде било што друго не доаѓа предвид!

Очекуваме вашата спецификација или проект да ви даде најдобра понуда!